Përkujdesi i duhur për bukurinë tuaj.

Sepse bukuria vjen nga brenda.

Përkujdesi i duhur për bukurinë tuaj.

Sepse bukuria vjen nga brenda.

PERFECTIL

Shkencë e bukurisë për lëkurë, flokë dhe thonj.

Për të gjitha femrat e të gjitha moshave të cilat kujdesen për bukurinë, Perfectil ofron linjën e gjerë gjithpërfshirëse trefish aktive me lëndë ushqyese të ndryshme si ekstraktet bimore, vitaminat e mineralet, formuluar nga ekspertë të nutricionit që të sjellin bukurinë nga brendësia. 

Perfectil tabletat përmbajnë mes 22 dhe 35 lëndë ushqyese të cilat suportojnë bukurinë në nivel qelizor, aty ku realisht ndodh ndërtimi dhe rigjenerimi i flokëve e lëkurës, e gjithashtu duke shërbyer edhe si formula për të gjithë shëndetin.

PERFECTIL

Shkencë e bukurisë për lëkurë, flokë dhe thonj.

Për të gjitha femrat e të gjitha moshave të cilat kujdesen për bukurinë, Perfectil ofron linjën e gjerë gjithpërfshirëse trefish aktive me lëndë ushqyese të ndryshme si ekstraktet bimore, vitaminat e mineralet, formuluar nga ekspertë të nutricionit që të sjellin bukurinë nga brendësia. 

Perfectil tabletat përmbajnë mes 22 dhe 35 lëndë ushqyese të cilat suportojnë bukurinë në nivel qelizor, aty ku realisht ndodh ndërtimi dhe rigjenerimi i flokëve e lëkurës, e gjithashtu duke shërbyer edhe si formula për të gjithë shëndetin.

Perfectil Original

Formulë pioniere e të gjithë linjës Perfectil, e cila është shpërblyer 2 herë me vulën e Mbretëreshës , Angleze, për inovacion, dhe e cila ka në bagazhin e saj edhe hulumtime shkencore që vërtetojnë efektin e produktit.
Përmbanë mbi 22 lëndë ushqyese duke përfshirë Biotin, Betakarotene, Ekstrakt rrushi, vitamin E, C, B, etj që ndihmojnë në mirëmbajtje normale të lëkurës, flokëve, indeve lidhëse e thonjëve.

Perfectil Original

Formulë pioniere e të gjithë linjës Perfectil, e cila është shpërblyer 2 herë me vulën e Mbretëreshës , Angleze, për inovacion, dhe e cila ka në bagazhin e saj edhe hulumtime shkencore që vërtetojnë efektin e produktit.
Përmbanë mbi 22 lëndë ushqyese duke përfshirë Biotin, Betakarotene, Ekstrakt rrushi, vitamin E, C, B, etj që ndihmojnë në mirëmbajtje normale të lëkurës, flokëve, indeve lidhëse e thonjëve.

Perfectil Max

Mbështetje maksimale për flokët, lëkurën dhe thonjtë, dizajnuar për të gjitha ato që dëshirojnë kujdes maksimal ndaj bukurisë.

Çdo kuti përmbanë:

  1. Tabletat me mbi 25 lëndë ushqyese si Biotin, Betakarotene, Ekstrakt rrushi, vitamin E, C, B, etj që    përmirësojnë qarkullimin e gjakut në lëkurë i japin vitalitet dhe e mbrojnë nga rrezet ultra-vjollcë, forcojnë folikujt dhe stimulojnë daljen e flokëve, ndihmojnë në prodhim natyral të kolagjenit e gjithashtu forcojnë dhe ndihmojnë në rritje të thonjve.
  2. Kapsulat Nutri-dermale me përmbajtje të Omega
  3. Likopene, Lutein dhe ekstrakte bimore të boronicave të zeza dhe luleve starflower. Të gjitha këto lëndë ushqyese përmes gjakut shkojnë dhe e ushqejnë edhe shtresat më të thella të lëkurës.

Perfectil Max

Mbështetje maksimale për flokët, lëkurën dhe thonjtë, dizajnuar për të gjitha ato që dëshirojnë kujdes maksimal ndaj bukurisë.

Çdo kuti përmbanë:

  1. Tabletat me mbi 25 lëndë ushqyese si Biotin, Betakarotene, Ekstrakt rrushi, vitamin E, C, B, etj që    përmirësojnë qarkullimin e gjakut në lëkurë i japin vitalitet dhe e mbrojnë nga rrezet ultra-vjollcë, forcojnë folikujt dhe stimulojnë daljen e flokëve, ndihmojnë në prodhim natyral të kolagjenit e gjithashtu forcojnë dhe ndihmojnë në rritje të thonjve.
  2. Kapsulat Nutri-dermale me përmbajtje të Omega
  3. Likopene, Lutein dhe ekstrakte bimore të boronicave të zeza dhe luleve starflower. Të gjitha këto lëndë ushqyese përmes gjakut shkojnë dhe e ushqejnë edhe shtresat më të thella të lëkurës.

Perfectil Collagen Skin dhe Hair

Pije të cilat përmbajnë kolagjen detar të hidrolizuar Peptan, efikasiteti i të cilit është dëshmuar në studime të shumta internacionale. Peptidet e kolagjenit Peptan absorbohen lehtë dhe furnizojnë lëkurën dhe flokët me aminoacide dhe keratinë.
Kolagjeni është proteina natyrale më e përhapur në organizëm, e cila në lëkurë ndërton strukturën duke i dhënë forcë dhe elasticitet. Pas moshës 20 vjeçare njeriu humb 1% të kolagjenit cdo vit, që në të 60-tat llogaritet afërsisht gjysma e kolagjenit të lëkurës, duke e bërë lëkurën më të dobët dhe më të hollë duke e ekspozuar ndaj paraqitjes së rrudhave. 

Collagen Skin

Produkt i cili kombinon 7000mg kolagjen lehtësisht të absorbueshëm, në kombinim me Acid Hialuronik, Betakarotene, Biotin, CoQ10, Vaj Blackcurrant etj të cilat lëkurës i rrisin fortësinë e fleksibilitetin, rrisin jetëgjatësinë e qelizave të lëkurës dhe ndihmojnë në rigjenerim, parandalojnë degradimin e kolagjenit natyral nga lëkura etj.

Collagen Hair

 Produkt i cili kombinon 7000mg kolagjen së bashku me Betakarotene, Argininë, Glutaminë, Metioninë, Inositol etj të cilat rrisin qarkullimin e gjakut në shtresat e lëkurës duke i ushqyer folikujt e flokëve, luftojnë rënien e flokëve, parandalojnë paraqitjen e hershme të thinjave, stimulojnë daljen e fijeve të reja të flokëve etj.

Perfectil Collagen Skin and Hair

Pije të cilat përmbajnë kolagjen detar të hidrolizuar Peptan, efikasiteti i të cilit është dëshmuar në studime të shumta internacionale. Peptidet e kolagjenit Peptan absorbohen lehtë dhe furnizojnë lëkurën dhe flokët me aminoacide dhe keratinë.
Kolagjeni është proteina natyrale më e përhapur në organizëm, e cila në lëkurë ndërton strukturën duke i dhënë forcë dhe elasticitet. Pas moshës 20 vjeçare njeriu humb 1% të kolagjenit cdo vit, që në të 60-tat llogaritet afërsisht gjysma e kolagjenit të lëkurës, duke e bërë lëkurën më të dobët dhe më të hollë duke e ekspozuar ndaj paraqitjes së rrudhave. 

Collagen Skin

Produkt i cili kombinon 7000mg kolagjen lehtësisht të absorbueshëm, në kombinim me Acid Hialuronik, Betakarotene, Biotin, CoQ10, Vaj Blackcurrant etj të cilat lëkurës i rrisin fortësinë e fleksibilitetin, rrisin jetëgjatësinë e qelizave të lëkurës dhe ndihmojnë në rigjenerim, parandalojnë degradimin e kolagjenit natyral nga lëkura etj.

Collagen Hair

 Produkt i cili kombinon 7000mg kolagjen së bashku me Betakarotene, Argininë, Glutaminë, Metioninë, Inositol etj të cilat rrisin qarkullimin e gjakut në shtresat e lëkurës duke i ushqyer folikujt e flokëve, luftojnë rënien e flokëve, parandalojnë paraqitjen e hershme të thinjave, stimulojnë daljen e fijeve të reja të flokëve etj.

Për më shumë Vizito faqen

All RESERVED @BIPHARM