Përmbajtja e Projektit

Pishina

Pishina është një ndër hapësirat më të rëndësishme për rekreacion dhe relaksim, çfarë e shndërron atë në vlerë të shtuar për secilin banor të komplekseve tona banesore, të cilët janë në kërkim të një hapësire për të kaluar kohë cilësore dhe të mbushur me aktivitete.

01

Pishina është e projektuar në kuadër të suterrenit të kullës Nr. 6, me orientim Jug-lindje dhe Jug, e si e tillë do të ofrojë një ambient të pasur për rekreacion dhe për edukimin-trajnimin e femijëve, të cilët mund të vijnë të organizuar nga kopshti i fëmijëve, si dhe të të gjitha grupmoshave. 

02

E shtrirë në një sipërfaqe prej 1,228 m², pishina do ta ketë hyrjen e veçantë të kontrolluar me recepsion, ku të drejtë shfrytëzimi të barabartë do të kenë si banorët, ashtu edhe për vizitorët e jashtëm.

03

Organizimi i zhveshtoreve me gardëroba dhe tusha të ndarë për meshkuj dhe femra sipas standardeve ndërkombëtare sjellë një ambient të ri dhe të paprovuar më parë në vendin tonë, me kualtitet të lartë higjenik.

01

Pishina është e projektuar në kuadër të suterrenit të kullës Nr. 6, me orientim Jug-lindje dhe Jug, e si e tillë do të ofrojë një ambient të pasur për rekreacion dhe për edukimin-trajnimin e femijëve, të cilët mund të vijnë të organizuar nga kopshti i fëmijëve, si dhe të të gjitha grupmoshave. 

02

E shtrirë në një sipërfaqe prej 1,228 m², pishina do ta ketë hyrjen e veçantë të kontrolluar me recepsion, ku të drejtë shfrytëzimi të barabartë do të kenë si banorët, ashtu edhe për vizitorët e jashtëm.

04

Kujdes i veçantë i është dhënë trajtimit të ujit dhe ajrosjes së kësaj pishine, ku për këtë janë angazhuar grupe të ndryshme të ekspertëve ndërkombëtarë, për të ofruar ekspertiza profesionale që i shërbejnë mirëqenies së shfrytëzuesve.

05

Përveç pishinës gjysmë olimpike, do të ketë një pishinë të vogël për fëmijët e vegjël, gjithashtu do të jetë pjesa e SPA-së, ku janë të organizuara saunat, dhomat e avullit, shok-dushat dhe Lounge Bar, si pjesë përbërëse e SPA-së

Organizimi i zhveshtoreve me gardëroba dhe tusha të ndarë për meshkuj dhe femra sipas standardeve ndërkombëtare sjellë një ambient të ri dhe të paprovuar më parë në vendin tonë, me kualtitet të lartë higjenik.

03

Kujdes i veçantë i është dhënë trajtimit të ujit dhe ajrosjes së kësaj pishine, ku për këtë janë angazhuar grupe të ndryshme të ekspertëve ndërkombëtarë, për të ofruar ekspertiza profesionale që i shërbejnë mirëqenies së shfrytëzuesve.

04

06

Në pjesën jug-lindore të pishinës, do të ketë një fushëlojë për streetball dhe në perimetër të saj do të ketë pajisje për gjimnastikë.

07

Pishina dhe hapësira përreth është menduar deri në detajet më të vogla, në mënyrë që të ofrojë në një vend të vetëm çdo gjë që kërkojnë vizitorët.

05

Përveç pishinës gjysmë olimpike, do të ketë një pishinë të vogël për fëmijët e vegjël, gjithashtu do të jetë pjesa e SPA-së, ku janë të organizuara saunat, dhomat e avullit, shok-dushat dhe Lounge Bar, si pjesë përbërëse e SPA-së

06

Në pjesën jug-lindore të pishinës, do të ketë një fushëlojë për streetball dhe në perimetër të saj do të ketë pajisje për gjimnastikë.

07

Pishina dhe hapësira përreth është menduar deri në detajet më të vogla, në mënyrë që të ofrojë në një vend të vetëm çdo gjë që kërkojnë vizitorët.

Me shume rreth International Residence

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

NA KONTAKTONI

Telefon

Email