24 VITAMINA e minerale në një tabletë të vetme

Perfectil tabletat përmbajnë mes 22 dhe 35 lëndë ushqyese të cilat suportojnë bukurinë në nivel qelizor, aty ku realisht ndodh ndërtimi dhe rigjenerimi i flokëve e lëkurës, e gjithashtu duke shërbyer edhe si formula për të gjithë shëndetin.

24 VITAMINA e minerale në një tabletë të vetme

Pacientët para dhe pas operimit

Çrregullimet kornike si Diabeti

CHD (sëmundjet koronare te zemrës)

Rezistencë kundër infekcioneve

TBC, Tumoret maligne & HIV

Adjuvant në kemoterapi

IMMUNACE

FORMULË UNIKE DHE E DËSHMUAR PËR
PËRMIRËSIMIN E SISTEMIT IMUNITAR

IMMUNACE

Në një hulumtim shkencor me 418 pacientë të infektuar me HIV, të ndarë në grup i cili ka zgjatur 48 javë, rezultati tregon se grupi i pacientëve të cilët suplementuan me Immunace ka pasur vdekje me numër më të ulët se grupi me placebo.

PËRDORIMI:

Një tabletë në ditë pas ushqimit, me një gotë ujë ose pije të ftohtë. Immunace duhet të merret vetëm në stomak të plotë.

IMMUNACE EXTRA PROTECTION

Formula optimale për të ndihmuar në ruajtjen e funksionit imunitar

Immunace Extra Protection ofron një formulë të përparuar të bazuar në 28 lëndë ushqyese, duke përfshirë të gjitha përfitimet e Immunace Original , plus lëndë ushqyese shtesë, të tilla si: likopeni natyror, resveratrol, astaxanthin, acid alfa lipoik dhe vitaminë D shtesë në 1000 IU.

Perfectil tabletat përmbajnë mes 22 dhe 35 lëndë ushqyese të cilat suportojnë bukurinë në nivel qelizor, aty ku realisht ndodh ndërtimi dhe rigjenerimi i flokëve e lëkurës, e gjithashtu duke shërbyer edhe si formula për të gjithë shëndetin.

Vitamin D shtesë:

Çdo tabletë e Immunace Extra Protection përmban një nivel optimal prej 25mcg (1.000 IU) të vitaminës D3, e cila është forma specifike e bërë natyrshëm nga trupi i njeriut dhe për këtë arsye preferohet më shumë se D2 që gjendet në disa shtesa.

Ekstrakti likopen:

Likopeni është pigmenti karotenoid i kuq i ndezur që gjendet në domate. Likopeni është një ndërmjetës në biosintezën e shumë karotenoideve, duke përfshirë beta-karotenin. Likopeni nuk sintetizohet në trup dhe duhet të merret nga dieta.

Përdorimi:

1 tabletë në ditë me shujtën kryesore

ALA:

Acidi alfa-lipoik është një përbërje organike me veti antioksiduese. Është bërë në sasi të vogla nga trupi juaj por gjithashtu gjendet në ushqime dhe në suplemente . Ndihmon për diabetin, plakjen e lëkurës, kujtesën, shëndetin e zemrës dhe humbjen e peshës.

Selen:

Seleni është një mineral i fuqishëm që është thelbësor për funksionimin e duhur të trupit tuaj. Ai luan një rol kritik në metabolizmin dhe funksionin e tiroides dhe ndihmon në mbrojtjen e trupit tuaj nga dëmtimet e shkaktuara nga stresi oksidativ.

Resveratrol:

Resveratroli gjendet në lëkurën e rrushit të kuq. Resveratroli mund të kontribuojë në shëndetin kardiovaskular dhe është identifikuar si një nga substancat mbrojtëse që gjenden në verën e kuqe.

FORMULË UNIKE DHE E DËSHMUAR PËR PËRMIRËSIMIN E SISTEMIT IMUNITAR

IMMUNACE WELL KID

Në një hulumtim shkencor me 418 pacientë të infektuar me HIV, të ndarë në grup i cili ka zgjatur 48 javë, rezultati tregon se grupi i pacientëve të cilët suplementuan me Immunace ka pasur vdekje me numër më të ulët se grupi me placebo.

Pacientët para dhe pas operimit

Çrregullimet kornike si Diabeti

CHD (sëmundjet koronare te zemrës)

TBC, Tumoret maligne & HIV

Adjuvant në kemoterapi

Pacientët para dhe pas operimit

Çrregullimet kornike si Diabeti

CHD (sëmundjet koronare te zemrës)

Rezistencë kundër infekcioneve

TBC, Tumoret maligne & HIV

Adjuvant në kemoterapi

IMMUNACE

Në një hulumtim shkencor me 418 pacientë të infektuar me HIV, të ndarë në grup i cili ka zgjatur 48 javë, rezultati tregon se grupi i pacientëve të cilët suplementuan me Immunace ka pasur vdekje me numër më të ulët se grupi me placebo.

PËRDORIMI:

Një tabletë në ditë pas ushqimit, me një gotë ujë ose pije të ftohtë. Immunace duhet të merret vetëm në stomak të plotë.

IMMUNACE EXTRA PROTECTION

Formula optimale për të ndihmuar në ruajtjen e funksionit imunitar

Immunace Extra Protection ofron një formulë të përparuar të bazuar në 28 lëndë ushqyese, duke përfshirë të gjitha përfitimet e Immunace Original , plus lëndë ushqyese shtesë, të tilla si: likopeni natyror, resveratrol, astaxanthin, acid alfa lipoik dhe vitaminë D shtesë në 1000 IU.

Perfectil tabletat përmbajnë mes 22 dhe 35 lëndë ushqyese të cilat suportojnë bukurinë në nivel qelizor, aty ku realisht ndodh ndërtimi dhe rigjenerimi i flokëve e lëkurës, e gjithashtu duke shërbyer edhe si formula për të gjithë shëndetin.

Përmbanë:

Çdo tabletë e Immunace Extra Protection përmban një nivel optimal prej 25mcg (1.000 IU) të vitaminës D3, e cila është forma specifike e bërë natyrshëm nga trupi i njeriut dhe për këtë arsye preferohet më shumë se D2 që gjendet në disa shtesa.

Seleni është një mineral i fuqishëm që është thelbësor për funksionimin e duhur të trupit tuaj. Ai luan një rol kritik në metabolizmin dhe funksionin e tiroides dhe ndihmon në mbrojtjen e trupit tuaj nga dëmtimet e shkaktuara nga stresi oksidativ.

Likopeni është pigmenti karotenoid i kuq i ndezur që gjendet në domate. Likopeni është një ndërmjetës në biosintezën e shumë karotenoideve, duke përfshirë beta-karotenin. Likopeni nuk sintetizohet në trup dhe duhet të merret nga dieta.

Acidi alfa-lipoik është një përbërje organike me veti antioksiduese.
Është bërë në sasi të vogla nga trupi juaj por gjithashtu gjendet në ushqime dhe në suplemente . Ndihmon për diabetin, plakjen e lëkurës, kujtesën, shëndetin e zemrës dhe humbjen e peshës.

Resveratroli gjendet në lëkurën e rrushit të kuq. Resveratroli mund të kontribuojë në shëndetin kardiovaskular dhe është identifikuar si një nga substancat mbrojtëse që gjenden në verën e kuqe.

FORMULË UNIKE DHE E DËSHMUAR PËR PËRMIRËSIMIN E SISTEMIT IMUNITAR

IMMUNACE WELL KID

Në një hulumtim shkencor me 418 pacientë të infektuar me HIV, të ndarë në grup i cili ka zgjatur 48 javë, rezultati tregon se grupi i pacientëve të cilët suplementuan me Immunace ka pasur vdekje me numër më të ulët se grupi me placebo.

Pacientët para dhe pas operimit

Çrregullimet kornike si Diabeti

CHD (sëmundjet koronare te zemrës)

TBC, Tumoret maligne & HIV

Adjuvant në kemoterapi

Për më shumë Vizito faqen

All RESERVED @BIPHARM