Neurozan

5/5

״Me ka ndihmuar shume ne perqendrim per studime״

Dobitë e Neurozan

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

sistemi nervor

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Vitamina

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Pa sheqer.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Përmban 1000UI vitaminë D

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Product Features

Vitamina B6, B12, B3 dhe vitamina C kontribuojnë në mirefunksionimin e sistemit nervor.

Hekuri, zinku dhe jodi janë të rëndësishëm për të normalizuar funksionet konjitive

Përmban 1000UI vitaminë D, e nevojshme për të forcuar sistemin imunitar.

Tabletat përmbajnë dhe ekstraktet e ginkgo bilobës të cilat rrisin përqëndrimin dhe përmirësojnë qarkullimin e gjakut.

Tableta Neurozan siguron lëndë ushqyese të rëndësishme për zhvillimin e gjithanshëm të shëndetit

Eshtë e dobishme në rastet e harresës, vështirësive të përqendrimit, lodhjes, shqetësimeve të gjumit, ankthit dhe depresionit.

Përmirësoni kujtesën me Neurozan!

See What Others Are Saying

5/5

“Neurozan, ushqimi më i mirë për trurin tuaj! ”

5/5

“Neurozan, ushqimi më i mirë për trurin tuaj! !”

5/5

“Neurozan, ushqimi më i mirë për trurin tuaj! ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *