Prishtinë, Kosovë

International Residence by CC Apartments

Një model i ri i banesës, një banesë gjeneratash që ua ofron tërë rehatinë dhe komoditetin për të thurur dhe jetuar histori të bukura jete.

Arkitektura

LAGUARDA.LOW ARCHITECTS

At LAGUARDA.LOW ARCHITECTS, our philosophy of design embraces each project’s unique context   and function. Stone and wood are used specifically for scale and warmth. The color palette throughout is light and elegant, ranging subtly between white and earth tones, accented when necessary by dark mullions, doors, and roofs.

International House offers a range of residential layouts from duplex townhouses to luxury flats to penthouse apartments.  In addition to verdant private terraces and balconies, residents have access to numerous curated outdoor spaces – gardens, parks, playgrounds, and plazas. Additional amenities include a sports court, a fitness center with pool, a community center, kindergarten, leisure, and multiple lounge and social spaces, both inside and out. The commercial offer on site compliments the residential development with boutique fashion, food & beverage, and service stores in addition to a boutique supermarket.

GALERIA E PROJEKTIT

Pamja e mrekullueshme e banesave tona, në mënyrë që të merrni ndjesinë e të jetuarit në një ambient që ua ofron atë që keni ëndërruar gjithmonë.

ZGJIDH BANESËN

Bëni zgjedhjen banesës që ua plotëson të gjitha nevojat dhe kërkesat, të përshtatura deri në perfeksion për stilin tuaj të jetesës.

Projekti

Premium Appartments

Premium 1

Number of bedrooms: 3

Floor: 8

BRA: 134.3 m2

Parking space: 131.8 m2

Roof terrace: 39.9 m2

Floor: Approx. 5m2

Premium 2

Number of bedrooms: 3

Floor: 8

BRA: 134.3 m2

Parking space: 131.8 m2

Roof terrace: 39.9 m2

Floor: Approx. 5m2

Premium 3

Number of bedrooms: 3

Floor: 8

BRA: 134.3 m2

Parking space: 131.8 m2

Roof terrace: 39.9 m2

Floor: Approx. 5m2

Projekti

DETAJET E PROJEKTIT

Shfleto Katalogun

REGJISTROHU PER ME SHUME:

Tel/mob:

Email

Projekti

Detajet e Projektit

Na ndiqni

Copyright 2022 © All rights Reserved.